28 Haziran 2009 Pazar

Karpuzlu Grenada

Karpuz (çekirdeklerinden ayrılmış),
Taze Nane,
Lime.

Malzemeler istenilen oranlarda kullanılabilinir. Rom, soda ya da votka eklenebilir, karpuz çok tatlı değilse esmer şekerde eklenebilir. Karpuzu blenderdan geçirin, süzün, posasına ihtiyacımız yok. Karpuzun bu suyuna lime sıkın. Kıyılmış taze nane ilave edin. Bir kaba alın, karışımı derin dondurucuya koyun, 20 dakikada bir çatalla karıştırın 2,5 saatin sonunda içeceğiniz hazırdır, bir kaşık yardımıyla kokteyl bardağında servis edebilirsiniz.

2 yorum:

Rouna Lepka dedi ki...

Teşekkürler..

Nihan Aksu dedi ki...

Beğendiğinize sevindim, afiyet olsun:)